20+ års produksjonserfaring

Hva er forskjellen mellom våt laminering og tørr laminering?

Innenfor laminering er to hovedmetoder mye brukt: våtlaminering ogtørr laminering. Begge teknikkene er utviklet for å forbedre utseendet, holdbarheten og den generelle kvaliteten til trykte materialer. Imidlertid involverer våt og tørr laminering forskjellige prosesser, hver med sine egne fordeler og bruksområder. Hensikten med denne artikkelen er å belyse forskjellene mellom våtlaminering og tørrlaminering, med fokus på bruken av tørre lamineringsmaskiner i trykkeri- og emballasjeindustrien.

Våtlaminering innebærer, som navnet antyder, bruk av et flytende lim for å binde lamineringsfilmen til underlaget. Denne metoden innebærer typisk bruk av et løsemiddel eller vannbasert lim, som påføres underlaget via en belegningsmaskin. Det trykte materialet føres deretter gjennom et sett med oppvarmede ruller, som herder limet og binder den laminerte filmen til overflaten. Mens våt laminering er effektiv for å gi en sterk binding og høy klarhet, har den noen ulemper. Prosessen kan være tidkrevende ettersom det trykte materialet må tørke før videre bearbeiding, og det kan være bekymring for frigjøring av flyktige organiske forbindelser fra løsemiddelbaserte lim.

Tørrlaminering er derimot et løsemiddelfritt og mer effektivt alternativ. Tørrlaminering innebærer å påføre et lim i form av en forhåndspåført film eller varmt bindemiddel på den laminerte filmen under produksjonsprosessen. Den limbelagte filmen bindes deretter til underlaget ved hjelp av varme og trykk, vanligvis ved hjelp av en tørr laminator. Denne metoden eliminerer behovet for tørketid og er derfor raskere og mer miljøvennlig. Tørrlaminering gir også bedre kontroll over lamineringsprosessen, noe som resulterer i et konsistent ferdigprodukt av høy kvalitet.

Det er verdt å minne deg på at selskapet vårt selger tørre lamineringsmaskiner.

LQ-GF800.1100A helautomatisk høyhastighets tørrlamineringsmaskin

Helautomatisk høyhastighets tørrlamineringsmaskin har uavhengig ekstern dobbelstasjonsavvikling og oppruller
med automatisk skjøtefunksjon. Slapp av automatisk spenningskontroll, utstyrt med EPC-enhet.

Betalingsbetingelser:

30% innskudd ved T/T ved bekreftelse av bestillingen, 70% saldo ved T/T før frakt. Eller ugjenkallelig L/C ved sikte

Garanti: 12 måneder etter B/L-dato
Det er ideelt utstyr for plastindustrien. Mer praktisk og enkel å gjøre justering, spar arbeid og kostnader for å støtte våre kunder med å gjøre mer effektivitet.

Helautomatisk høyhastighets tørrlamineringsmaskin

Tørrlamineringsmaskiner spiller en viktig rolle i implementeringen av tørrlamineringsprosessen. Disse maskinene er designet for å håndtere et bredt spekter av underlag og laminerte filmer, og tilbyr fleksibilitet og presisjon i lamineringsprosessen. Med avanserte funksjoner som justerbar spenningskontroll, presis temperaturregulering og automatiske baneføringssystemer, sikrer tørrlaminatorer optimal lamineringskvalitet og produktivitet. I tillegg er noen modeller utstyrt med in-line beleggenheter for påføring av spesielle finisher eller belegg for ytterligere å forbedre den visuelle appellen og funksjonaliteten til laminatet.

Fra et markedsføringssynspunkt kan bruk av tørre lamineringsmaskiner gi ulike fordeler for bedrifter i trykkeri- og emballasjeindustrien. For det første reduserer effektiviteten til tørrlamineringsprosessen behandlingstidene, noe som gjør det mulig for organisasjoner å møte stramme tidsfrister og kundekrav. Dette kan være et viktig salgsargument når du markedsfører utskrifts- og pakketjenester til kunder som er fokusert på hastighet og pålitelighet. I tillegg eliminerer tørrlaminering bruken av løsemiddelbaserte lim, noe som er i tråd med den økende vekten på miljøvern og bærekraft. Ved å understreke miljøfordelene med tørre lamineringsmaskiner, kan bedrifter tiltrekke seg miljøbevisste kunder og skille seg ut på markedet.

I tillegg lar allsidigheten til tørre lamineringsmaskiner dem produsere et bredt spekter av laminerte produkter, inkludert matemballasje, etiketter, fleksibel emballasje og reklamemateriell. Denne allsidigheten av applikasjoner gir bedrifter muligheten til å imøtekomme ulike markedssegmenter og utvide sitt produktspekter. Ved å demonstrere tørrlaminatorens evne til å produsere spesialtilpassede laminerte produkter av høy kvalitet, kan bedrifter tiltrekke seg nye kunder og styrke sin posisjon i bransjen.

Avslutningsvis tilbyr bruken av en tørrlaminator en moderne, effektiv metode for laminering med klare fordeler i forhold til tradisjonelle våtlamineringsmetoder. Å forstå forskjellen mellom våt og tørr laminering er avgjørende for selskaper som ønsker å utnytte fordelene ved tørr laminering i sin markedsføringsstrategi. Vårt firma produserer tørr lamineringsmaskin, hvis du har behov, kan du kontakte oss for å kjøpe, vi vil gi deg høykvalitets produkter og tjenester, spørsmål om tørr lamineringsmaskin, du kankonsultere oss, vårt firma er utstyrt med ingeniører med mange års erfaring.


Innleggstid: 24. juni 2024