Stillasekspert

10 års produksjonserfaring

Introduksjon til RFID-produkt

RFID er en forkortelse av Radio Frequency Identification. Prinsippet er ikke-kontakt datakommunikasjon mellom leseren og taggen for å oppnå formålet med å identifisere målet. RFID har et bredt spekter av applikasjoner. Typiske applikasjoner inkluderer for tiden dyreflis, tyverisikringsutstyr for bil, tilgangskontroll, parkeringskontroll, automatisering av produksjonslinjer og materialadministrasjon.

Funksjoner

Anvendbarhet

RFID-teknologi er avhengig av elektromagnetiske bølger og krever ikke fysisk kontakt mellom de to partene. Dette gjør det mulig å etablere en forbindelse uavhengig av støv, tåke, plast, papir, tre og forskjellige hindringer, og direkte fullstendig kommunikasjon

Høy effektivitet

Lese- og skrivehastigheten til RFID-systemet er ekstremt rask, og en typisk RFID-overføringsprosess er vanligvis mindre enn 100 millisekunder. Den høyfrekvente RFID-leseren kan til og med identifisere og lese innholdet i flere koder samtidig, noe som i stor grad forbedrer effektiviteten til informasjonsoverføring

Unikt

Hver RFID-tag er unik. Gjennom en-til-en korrespondanse mellom RFID-koden og produktet kan den påfølgende sirkulasjonen av hvert produkt spores tydelig.

Enkelhet

RFID-koden har en enkel struktur, høy gjenkjenningsgrad og enkelt leseutstyr. Spesielt med den gradvise populariteten til NFC-teknologi på smarttelefoner, vil hver brukers mobiltelefon bli den enkleste RFID-leseren.

applikasjon

Logistikk

Logistikklager er et av de mest potensielle bruksområdene for RFID. Internasjonale logistikkgiganter som UPS, DHL, Fedex, etc. eksperimenterer aktivt med RFID-teknologi for å forbedre sine logistikkmuligheter i stor skala i fremtiden. Gjeldende prosesser inkluderer: lastsporing i logistikkprosessen, automatisk informasjonsinnsamling, lageradministrasjonsapplikasjoner, havnesøknader, postpakker, ekspresslevering, etc.

Traffic

Det har vært mange vellykkede saker innen taxiledelse, bussterminaladministrasjon, jernbanelokomotividentifikasjon, etc.

Identifikasjon

RFID-teknologi er mye brukt i personlige identifikasjonsdokumenter på grunn av rask lesing og vanskelig å smi. Slik som det nåværende elektroniske passprosjektet, mitt lands andre generasjons ID-kort, student-ID og andre forskjellige elektroniske dokumenter.

Anti-forfalskning

RFID har de egenskapene at det er vanskelig å forfalske, men hvordan man bruker det på forfalskning krever fortsatt aktiv markedsføring fra regjeringen og bedriftene. Gjeldende felt inkluderer forfalskning av verdisaker (tobakk, alkohol, medisin) og forfalskning av billetter, etc.

Kapitalforvaltning

Den kan brukes på forvaltningen av alle slags eiendeler, inkludert verdisaker, gjenstander med stor mengde og høy likhet eller farlig gods. Etter hvert som prisen på tagger synker, kan RFID administrere nesten alle varene.

For øyeblikket har RFID-koder gradvis begynt å utvide markedsomfanget, som vil være en utviklingstrend og industriutviklingsretning i fremtiden.

Vårt firma har for øyeblikket 3 typer multifunksjonsmaskiner, modellene deres er henholdsvis LQ-A6000, LQ-A7000, LQ-A6000W etikettlaminering. Innlegg og etikett kan kombineres for å danne et komplett produkt.


Innleggstid: Mar-24-2021